debitorul este soacra mea. eu am renovat apartamentul deoarece nil lasase mie si sotiei.am fost plecati afara si iam trimis bani si am investit suma de 3000 de euro aproximativ.creditorul este un ifn.soacra a luat un imprumut de la acestia de 2000 de euro si pt ca nu a platit vreo 5 luni creanta sa ridicat la suma de 7000 de euro+ cheltuieli de judecata.sa scos la licitatie suma incepund de la 36300 lei.el a fost evaluat la circa 50000 lei dar in schimb sa vandut contra sumei de 18000 lei fiind anuntati astazi chiar de cel care a cumparat.urmeaza sa depuna restul de bani in contul executorului.eu am cumparat termopane de circa 1500 de euro inainte sa fac investitia de 3000 de euro pt renovare.multumesc
cum se poate ataca o exxecutare silita a unui imobil?pot ataca decizia de vanzare la licitatie daca am investit o suma de bani in imobilul respectiv chiar daca nu este pe numele meu?valoarea apartamentului a fost stabilita la 50000 ron dar sa licitat suma de 18000 lei?este corect?stiu a normal trebuie sa se la minim 75% din valoare imobilului.
care este pedeapsa pentru transportarea (introducerea in tara ) a 9 baxuri de petarde fiecare bax avand cca 100 de cutii fiecare cutie 50 de petarde?mentionez ca fiind venit din strainatate de cateva zile si fiind plecat din tara cca 3 ani si fiind in necunostinta de cauza cu noile legi in vigoare,nu am ascuns petardele au fost la vedere in interiorul masinii si in portbagaj.cei de la vama giurgiu si cei de la materiale pirotehnice mi-au spus ca risc o amenda.dar vreau sa stiu sigur ce se poate intampla caci din data de 20 decembrie de cand am incercat sa trec cu ele si mau prins inca nu mi-a venit nimic acasa de la politie sau judecatorie.in cazul in care este vorba despre ceva penal, este posibil sa astepte decizia intr-un alt dosar penal care este inca pe rol?