avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Atacare executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Atacare executare silita imobil

cum se poate ataca o exxecutare silita a unui imobil?pot ataca decizia de vanzare la licitatie daca am investit o suma de bani in imobilul respectiv chiar daca nu este pe numele meu?valoarea apartamentului a fost stabilita la 50000 ron dar sa licitat suma de 18000 lei?este corect?stiu a normal trebuie sa se la minim 75% din valoare imobilului.
Cine este debitorul? Sa conteste procesul-verbal de adjudecare.Puteti interveni in cadrul procesului privind contestatia si prezentati dovezi ca aveti un drept de creanta.
debitorul este soacra mea. eu am renovat apartamentul deoarece nil lasase mie si sotiei.am fost plecati afara si iam trimis bani si am investit suma de 3000 de euro aproximativ.creditorul este un ifn.soacra a luat un imprumut de la acestia de 2000 de euro si pt ca nu a platit vreo 5 luni creanta sa ridicat la suma de 7000 de euro+ cheltuieli de judecata.sa scos la licitatie suma incepund de la 36300 lei.el a fost evaluat la circa 50000 lei dar in schimb sa vandut contra sumei de 18000 lei fiind anuntati astazi chiar de cel care a cumparat.urmeaza sa depuna restul de bani in contul executorului.eu am cumparat termopane de circa 1500 de euro inainte sa fac investitia de 3000 de euro pt renovare.multumesc
Valoarea de adjudecare bun dedus executarii ,nu este conditionata de evaloarea acestuia ,fiind pretul cel mai mare oferit la a treia strigare de participantii la licitatie
Teoretic puteti formula in termen de 15 zile contestatie
Practic ,avand in vedere lipsa de informatii,este hazardat a emite opinie ,in raport de documentele din dosarul de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobiliara elenadanielagri elenadanielagri Am o casa care a fost evaluata la suma de 150000 eur,.sunr datoare cu suma de 11500 eur la o persoana fixica,am o ipoteca pusa pe casa in suma de 43000 eur.Am ... (vezi toată discuția)
Sulta partaj judiciar ContSters301351 ContSters301351 Buna! Am si eu o nedumerire.Daca dupa partaj instanta stabileste o sulta de 50000 lei pe care eu proprietar 1/1 a imobilului trebuie s-o platesc ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract ipoteca ContSters230219 ContSters230219 sunt creditor chirografar pt cateva zeci de mii de euro insa ceea ce are debitorul meu e o casa pe care-i pusa o ipoteca entru zece mii de ... (vezi toată discuția)