avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia93

Activitate lavinia93

Buna ziua!Ma confrunt cu o problema de foarte mult timp si nu gasesc o rezolvare.
Locuiesc in Timisoara la curte comuna si in fiecare luna avem pierderi la apa calda.Problema actuala este ca toti locatarii cu exceptia mea s-au retras de la apa calda(nu s-au debransat,doar nu au mai consumat) si eu am ramas singura consumatoare.Problema este ca acum toate pierderile vin la mine cu toate ca ceasul meu de apa calda arata cat am consumat pe luna,eu platesc mai multi m3 de apa din cauza pierderilor care nu se stie de unde sunt.Intrebarea mea este ce pot face in aceasta privinta?Sau pot face undeva o plangere?
vA MULTUMESC!
Buna!Am si eu o nelamurire legata de fostul angajator si modul in care acesta abordeaza angajatii,problema este urmatoarea:am fost angajata la o firma pe postul de ospatara,am lucrat timp de 3 saptamani pana intr-o zi cand acesta avand o alta firma(numele firmei difera de cea la care fusesem angajata) m-a trimis sa lucrez ca vanzatoare de pleskavita fara a semna ceva care sa dovedeasca,am doar cateva poze care ma gandesc ca imi pot folosii ca probe.Dupa 2 zile de lucru i-am comunicat angajatorului conditiile in care acesta m-a angajat,mai exact era vorba de 6,7,8 ore pe postul de ospatara si i-am reamintit salariul meu(in locul in care acesta m-a mutat lucrand 12 ore) a spus ca ma v-a platii in plus pentru orele lucrate dar nu ne-am inteles,asa ca am refuzat sa mai merg sa vand pleskavita,dorindu-mi sa ma intorc la postul pentru care am aplicat,din acest motiv mi-a spus ca nu mai am ce cauta nici in acel club in care am fost angajata ca ospatara.Intrebarea mea este urmatoare: are dreptul sa ma concedieze de la firma x,cea cu care am semnat contract pentru ca am refuzat sa lucrez la o alta firma(aceasta avand acelasi patron) insa nesemnand niciun contract de detasare sau ceva asemanator.Pot actiona intr-un fel in instanta?As avea castig de cauza?Va rog sa ma lamuriti