avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi apa calda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi apa calda

Buna ziua!Ma confrunt cu o problema de foarte mult timp si nu gasesc o rezolvare.
Locuiesc in Timisoara la curte comuna si in fiecare luna avem pierderi la apa calda.Problema actuala este ca toti locatarii cu exceptia mea s-au retras de la apa calda(nu s-au debransat,doar nu au mai consumat) si eu am ramas singura consumatoare.Problema este ca acum toate pierderile vin la mine cu toate ca ceasul meu de apa calda arata cat am consumat pe luna,eu platesc mai multi m3 de apa din cauza pierderilor care nu se stie de unde sunt.Intrebarea mea este ce pot face in aceasta privinta?Sau pot face undeva o plangere?
vA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:09, 30 Ianuarie 2015
Pot exista pierderi pe retea.
Nu prea este clara afirmatia ca toti ceilalti nu s-au debransat dar nu mai consuma: poate detaliati.
Si poate ne povestiti cum primiti apa calda la curte; de regula apa calda se livreaza unei asociatii. Sunteti cumva asociatie la curte?
Cateva observatii-intrebari:

1. Proprietarii care nu mai doresc sa li se livreze apa calda, ar trebui sa fie debransati de catre furnizor; in acest caz furnizorul se incheie un proces-verbal de debransare;
2. Cine verifica indecsii de consum si daca apometrele sunt sigilate?
3. In ce baza se stabileste repartizarea pierderilor? Daca nu aveti as. prop., inseamna ca nu aveti nicio regula in acest sens.
4. Cine stabileste pierderile si cine va repartizeaza apa calda, cu cine este incheiat contractul de furnizare al utilitatilor?
5. La apa rece, care este situatia?
..................

Daca aceasta neplacere mai dureaza, va sfatuiesc sa va procurati un aparat instant de preparare a apei calde, poate fi si un boyler - functie de necesitatile familiale - si va spun de pe acum ca o sa fiti mult mai multumita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare boiler fara debransare de la acc tomasso tomasso Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)
Despre pierderile de acm(apa calda menajera)... ndan57 ndan57 :sorry:firesc este sa nu se impute si celor cu CT si chiar celor debransati de la sistemul centralizat. In cadrul asociatiei o persoana care implemenreaza un ... (vezi toată discuția)