avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalare boiler fara debransare de la ACC
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalare boiler fara debransare de la ACC

Este ok instalare boiler fara debransare de la ACC astfel se poate utiliza fie apa calda de la boiler fie ACC de la reteaua comuna avand in vedere ca sant montate apometre atat pt. A.R. cat si pt. ACC ? Proprietarul sustune ca nu foloseste apa calda de la reteaua comuna si nu declara decat consum apa rece.Cum ar trebui gestionata de asociatie consumul .repartizat al apei calde in acest caz?
Cel mai recent răspuns: rwkovacs , utilizator 13:44, 12 Noiembrie 2015
fara sa se debranseze nu aveti nici o garantie ca nu consuma.....il puteti verifica usor
Scuze pt. eroare ACM in loc de ACC cun am scris !
Proprietarul sustune ca nu foloseste apa calda de la reteaua comuna si nu declara decat consum apa rece


Pentru a indeparta oricefel de suspiciuni,este necesar sa fie legal debransat parcurgand etapele si procedura legal prevazuta
fara sa se debranseze nu aveti nici o garantie ca nu consuma.....il puteti verifica usor

Atata timp cat exist apometru nu vad care ar fi problema, verifica apometru daca este sigilat, daca este in garantie, sa functioneze si este OK.
Pentru a indeparta oricefel de suspiciuni,este necesar sa fie legal debransat parcurgand etapele si procedura legal prevazuta

Iar ati inceput cu povestile, care este "procedura legal prevazuta" in cazul montarii unui BOILER????
Daca un proprietar nu vrea sa consume apa de la retea si cumpara si foloseste DOAR apa plata, trebuie debransat?
Daca un proprietar cumpara un cuptor electric si foloseste aragazul DOAR pentru partea superioara, nu pentru cuptorul pe gaz, trebuie debransat???
In ce tara traim, in tara in care fiecare cum se trezeste da "sfaturi utile"?
POATE SA MONTEZE BOILER SI SA NU SE DEBRANSEZE DE LA APA CALDA. POATE STA OMUL LA ULTIMUL ETAJ SI PANA VINE APA CALDA CONSUMA MAI MULT DECAT CURENTUL!!!
Pentru inocenta :thumbdown:
Care este procedura legala a debransarii de la ACM in vederea instalarii unui boiler pt. apa calda si daca se intampla prin nerespectarea acestei prevederi e considerat nelegal este infractiune ?

Este oblligatoriu sa se verifice contorul de apa calda perodic cum putem sti ca nu consuma de la retea daca nu declara niciodata indecsii la apa calda mentioneaza scris pe formular ca nu consuma a.c.m si asta de luni de zile.
Ultima modificare: Duminică, 8 Februarie 2015
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Diferenta apa calda, boiler instalat cyan cyan Intentionez sa montez un boiler pentru apa calda dar fara sa ma debransez de la conducta de apa calda sau sa o sigilez/blochez cu vreun dop deoarece in cazul ... (vezi toată discuția)
Apometre cu citire radio probleme montaj Nexus11 Nexus11 Apometre cu citire radio Dorim sa montam (cel putin o parte dintre noi) apometre de citire de la distanta pentru a putea reduce din pierderile de apa ce ... (vezi toată discuția)
Apometre desigilitate cyan cyan Asociatia de proprietari poate impune sanctiuni prin hotarare a AG in cazul in care se constata la verificarea apometrelor faptul ca sigiliul este deteriorat ... (vezi toată discuția)