Asta e parerea dvs.! Va multumisem deja pt. intentia de a ma ajuta, iar eu v-am explicat ca nu ati inteles ceea ce am cerut, mai mult mi-ati pus pe tapet un articol din lege abrogat si mi-ati spus ca oricum trebuie sa platesc impozit, cu toate ca eu nu am facut deloc referire la acest aspect. Numai bine!
Buna ziua! Cautati Codul fiscal valabil pt. anul 2013 pt. a vedea ceea ce am afirmat. In ceea ce priveste impozitul de plata, intrebarea mea era cu totul in alt sens. Numai bine!
143 (2) este abrogat in 2013, iar art.48 se refera la impozitul pe venit (persoane fizice), iar aici e vorba de un SRL. Multumesc oricum pentru intentie!
Daca nu aveti datorii la bugetul statului sau alti furnizori, o puteti inchide conform Legii nr.31/1990, iar bunurile se repartizeaza. Costurile sunt: la ORC intre 1000-1200 lei, iar onorariul unui lichidator intre 1000-2000 lei. Luati legatura cu un lichidator sa va spuna toti pasii. Daca veti dori sa va continuati afacerile la un moment dat, atunci va puteti suspenda activitatea pe o perioada de maxim 3 ani. Punctul de lucru trebuie oricum inchis, indiferent de ce optiune ati alege.
Buna ziua!
Poate sa imi argumenteze pe "litera" legii, daca este obligatoriu sa evaluezi bunurile mobile si imobile ce vor fi repartizate asociatilor unui SRL, in urma unei dizolvari, lichidari voluntare (conform L.31/1991 art.227, alin.1, lit.d).
In Codul Fiscal/2013 nu am gasit nimic relevant. Multumesc anticipat!