avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Activitate mimoza93

Activitate mimoza93

Buna ziua,

Functionarul public care revine din CIC, la data suspendarii raportului de serviciu era salarizat la nivel de consilier, grad profesional principal. Salariul stabilit la reluarea activitatii va fi cel avut anterior suspendarii, respectiv consilier, grad profesional principal + indemnizatie de conducere, la care aplicam toate diminuarile si majorarile salariale?
In cadrul institutiei(primarie) avem inca 2 functionari publici cu functii similare de sef birou, din care unul este salarizat la nivel de consilier grad profesional principal + indemnizatie de conducere, celalalt la nivel de consilier, grad profesional superior + indemnizatie de conducere.
Multumesc
multumesc
De ce?
Un functionarul public de executie poate fi numit temporar intr-o functie contractuala de conducere in cadrul unei institutii publice? Mentionez ca indeplineste criteriile de vechime si de studii necesare pentru ocuparea postului respectiv.
Multumesc
Cand poate promova un consilier juridic cu grad profesional principal, numit in aprilie 2012, tinand cont ca in perioada aprilie 2010 – martie 2012 a fost numit pe functia de inspector, grad profesional principal. Vechimea in grad al functiei de inspector se poate cumula cu vechimea in functia de consilier juridic?
Multumesc