avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stabilire salar functionar public dupa cic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stabilire salar functionar public dupa cic

Buna ziua,

Functionarul public care revine din CIC, la data suspendarii raportului de serviciu era salarizat la nivel de consilier, grad profesional principal. Salariul stabilit la reluarea activitatii va fi cel avut anterior suspendarii, respectiv consilier, grad profesional principal + indemnizatie de conducere, la care aplicam toate diminuarile si majorarile salariale?
In cadrul institutiei(primarie) avem inca 2 functionari publici cu functii similare de sef birou, din care unul este salarizat la nivel de consilier grad profesional principal + indemnizatie de conducere, celalalt la nivel de consilier, grad profesional superior + indemnizatie de conducere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Promovare in grad - functionar public de conducere awy awy buna ziua , solicit sprijinul dumneavoastra in urmatoarea speta : sunt functionar public , cu functie conducere am gradul profesional de inspector asistent ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public de conducere elenacapricorn elenacapricorn A mai aflat cineva,ceva despre promovarea sau salarizarea functionrilor publici cu functie de conducere? Cazul meu: -functionar public de conducere-sef ... (vezi toată discuția)
Managementul in cariera a functionarului public (aberatie in retribuirea functiilor publice de conducere - speta) Gabriel George Mocanu Gabriel George Mocanu Este normal ca salariul tarifar al unei persoane care ocupa o functie publica de conducere sa fie mai mic decat al personalului care ocupa functii publice de ... (vezi toată discuția)