avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad profesional consilier juridic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad profesional consilier juridic

Cand poate promova un consilier juridic cu grad profesional principal, numit in aprilie 2012, tinand cont ca in perioada aprilie 2010 – martie 2012 a fost numit pe functia de inspector, grad profesional principal. Vechimea in grad al functiei de inspector se poate cumula cu vechimea in functia de consilier juridic?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 20:52, 13 Martie 2014
Dupa ce va avea minim 3 ani vechime în gradul profesional al funcţiei publice din care va promova, adica consilier juridic nicidecum inspector.
multumesc
Buna ziua, as avea si eu o intrebare. Un coleg este incadrat pe functia de consilier juridic debutant. Intre timp, institutia publica a vacantat un post de consilier juridic, grad profesional "principal". Consilierul juridic se poate inscrie la concurs doar cu cerinta: vechime in specialitatea studiilor, 5 ani sau mai trebuie sa indeplineasca si alte conditii?
Pai depinde daca angajatorul nu stabileste si alte cerinte specifice, cunostiinte operare pc, permis auto, o limba straina, etc.
Multumesc pentru raspuns, dar mai am o nelamurire, trebuie sa aiba vechime 5 ani in profesia de consilier juridic sau 5 ani in vechimea de specialitate? Exemplu: colegul meu a predat la o universitate particulara materii asociate dreptului, dar nu a indeplinit functia de consilier juridic, acum este incadrat prima data ca si consilier juridic debutant. Sper ca nu va deranjez cu aceasta lamurire. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara! intrebarea mea este legata de promovarea profesionala ... Andreea Ruiu Andreea Ruiu Buna seara! Intrebarea mea este legata de promovarea profesionala a functionarului public. Am fost angajata in cadrul unei primarii din octombrie 2015 ca si ... (vezi toată discuția)
Incadrare si promovare in functie publica de executie adel2009 adel2009 Sunt angajata din 2003 intro institutie publica.Am deci 8 ani vechime, cu un an intrerupere pentru concediu de maternitate, am diploma de masterat si din anul ... (vezi toată discuția)
Functionar public marilena74 marilena74 buna seara . as dori sa intreb daca unei persoane angajate in cadrul unei institutii publice in aprilie 2012 ca si inspector asistent clasa 39 i se poate ... (vezi toată discuția)