avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public

buna seara .
as dori sa intreb daca unei persoane angajate in cadrul unei institutii publice in aprilie 2012 ca si inspector asistent clasa 39 i se poate transforma postul in octombrie 2013 in consilier superior , cu acordul ANFP si daca da ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 15:12, 14 Noiembrie 2013
Una din conditii este sa aveti 3 ani vechime in gradul profesional asistent si promovati in grad profesional principal si abia dupa alti 3 ani promovati in gradul profesional superior.
Alta varianta este ca sa va inscrieti la un concurs care se incadreaza pe gradul profesional superior daca aveti 9 ani vechime in specialitatea studiilor.
Daca aprilie 2012 este data cand ati fost numita in functia publica de inspector asistent, puteti promova dupa aprilie 2015 in gradul profesional principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad principal PRUNA CORINA PRUNA CORINA am vechime de 5 ani si 7 luni pe functia de cons. juridic .Un an am fost pe functie publica ,grad asistent, doi ani pe functie contractuala,din 2010 din nou pe ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public alicia4320 alicia4320 In cazul unui examen de promovare al unui f.p. consilier asistent treapta a II , este adevarat ca nu poate fi promovat mai mult decat consilier principal ... (vezi toată discuția)