avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1842 soluții astăzi
Forum Activitate razvantoader92

Activitate razvantoader92

Salut ! La fostul loc de munca ni s-a impus sa ne deschidem un cont atasat unui card pe care sa primim salariul, cardul l-am primit efectiv in scurt timp insa pana ca sa primesc vre-un salariu eu mi-am dat demisia si am ramas cu cardul. Problema este acum ca timp de un an de zile eu nu am primit nici o instiintare ca comisioanele pentru administrarea contului s-au adunat luna de luna si au ajuns la o suma destul de mare, iar pe ecranul bancomatului apare ca am un sold de 1,83 lei dar cei de la banca mi-au spus c as avea o suma de 100 ori mai mare. Acum intrebarea mea este urmatoarea: Nu cumva cei de la banca trebuiau sa ma informeje destul de des despre situatia contului meu , sau cel putin atunci cand au vazut ca nu am de gand sa platesc sa ma someze cumva? Ar fii ceva de facut in stuatia asta?
Răspuns la discuția Angajare inaintea recursului
In cazul in care nu execut silit angajatorul sa ma reintegreze si recursul este castigat de mine, angajatorul va fii obligat sa imi plateasca si salariile din perioada primei hotarari judecatoresti si a recursului? Daca angajati din sectia mea au fost in somaj tehnic( nu toata sectia si pentru o perioada de doua saptamani) salariile mele compesatorii se vor calcula normal, ca si cum as lucra sau se vor calcula cu cele doua saptamani de somaj?
Răspuns la discuția Angajare inaintea recursului
Daca pierd la recurs, angajatorul ma poate obliga sa platesc salariile din perioada reintegrarii pana la pierderea recursului?
Răspuns la discuția Angajare inaintea recursului
In ce consta executarea silita in cazul reintegrarii?
Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut recurs. Este adevarat ca voi fi angajat inainte de inceperea recursului? Multumesc anticipat!