avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conturi bancare si carduri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conturi bancare si carduri

Salut ! La fostul loc de munca ni s-a impus sa ne deschidem un cont atasat unui card pe care sa primim salariul, cardul l-am primit efectiv in scurt timp insa pana ca sa primesc vre-un salariu eu mi-am dat demisia si am ramas cu cardul. Problema este acum ca timp de un an de zile eu nu am primit nici o instiintare ca comisioanele pentru administrarea contului s-au adunat luna de luna si au ajuns la o suma destul de mare, iar pe ecranul bancomatului apare ca am un sold de 1,83 lei dar cei de la banca mi-au spus c as avea o suma de 100 ori mai mare. Acum intrebarea mea este urmatoarea: Nu cumva cei de la banca trebuiau sa ma informeje destul de des despre situatia contului meu , sau cel putin atunci cand au vazut ca nu am de gand sa platesc sa ma someze cumva? Ar fii ceva de facut in stuatia asta?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:53, 29 Septembrie 2013
Banca nu trimite instiintari pentru comisioane administrare cont. Dar nici nu am auzit sa execute pe cineva ca nu si-a platit comisionul respectiv. Probabil cand veti avea bani in cont, isi vor debita singuri comisioanele respective. In plus la comisioane administrare cont nu se percep penalitati. Totusi ar trebui sa vedeti la banca care este valoarea comisionului lunar si apoi sa inchideti contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)
Retragere numerar bancomat Paica Florica Paica Florica Daca am card la o banca si vreau sa scot pensia de la alta banca se percepe comision? Si daca da,este suma fixa sau funtie de suma retrasa? Multumesc f mult (vezi toată discuția)
Plata salariului cash utiliyator utiliyator Angajatii din sectorul de stat care lucreaza in institutii unde intreg personalul este platit prin intermediul cardurilor pot opta pentru plata salariului ... (vezi toată discuția)