Domnule....Eu tot ce vreau sa stiu e daca este vreo posibilitate sa ma pot duce maine la liceu fara sa vina politia sa ma aresteze. sau daca ma poate afecta chestia asta la proces
Pai sunt pregatit!!!! Si cred ca m-as descurca estul de bine....Dar ma gandesc la ce se poate intampla dupa ce se afla ca am fost sa sustin examenul...
"aveti la indemana o procedura pentru a va plange impotriva acestei masuri, insa, din cauza timpului scurt pana la examen, nu mai puteti folosi procedura. Asadar, mergeti la procuror si incercati sa-l convingeti."
Procurorul nu vrea sa imi acorde LIBERTATEA de-a merge sa sustin bacalaoreatul
A inceput urmarirea penala impotriva mea de 1 luni. Mi sa interzis sa parasesc localitatea, lucru pe care l-am respectat in mare parte (adica am plecat din sat doar pentru a sustine probele orale pentru bacalaoreat) toate bune si frumoase pana acum 2 zile cand mi-sa spus ca mai am inca un dosar care se deschide acum si ca nici luna asta (29.06.2013- 29.07.2013) sa nu parasesc localitatea... Lucru pe care il voi respecta dar eu vreau sa merg in Focsani sa sustin probele scrise de Bacalaoreat....dar acest lucru mi-a fost interzis de procuror.Ce ar trebui sa fac? Va rog sa m-a ajutati cu un sfat.Multumesc :sorry: