avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incalcarea ordonantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incalcarea ordonantei

A inceput urmarirea penala impotriva mea de 1 luni. Mi sa interzis sa parasesc localitatea, lucru pe care l-am respectat in mare parte (adica am plecat din sat doar pentru a sustine probele orale pentru bacalaoreat) toate bune si frumoase pana acum 2 zile cand mi-sa spus ca mai am inca un dosar care se deschide acum si ca nici luna asta (29.06.2013- 29.07.2013) sa nu parasesc localitatea... Lucru pe care il voi respecta dar eu vreau sa merg in Focsani sa sustin probele scrise de Bacalaoreat....dar acest lucru mi-a fost interzis de procuror.Ce ar trebui sa fac? Va rog sa m-a ajutati cu un sfat.Multumesc :sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2013
billa, utilizator
Buna ziua,
Trebuie sa-i adresati procurorului o cerere in care sa aratati ca doriti sa va deplasati in localitatea ... in ziele de ... si de ... intre orele ... si ... pentru examenul de bacalaureat. Daca procurorul va repinge cererea aveti la indemana o procedura pentru a va plange impotriva acestei masuri, insa, din cauza timpului scurt pana la examen, nu mai puteti folosi procedura. Asadar, mergeti la procuror si incercati sa-l convingeti.
P.S.
Ati scris "1 luni" in loc de "o luna" "bacalaoreat" in loc de "bacalaureat", "mi sa" sau "mi-sa" in loc de "mi s-a" etc. ... credeti ca are rost sa va cheltuiti banii pana la Focsani pentru a sustine probele scrise? Eu, v-as recomanda sa fiti mai econom, da' ... scriu si eu ce si cum ma pricep.
Imi cer scuze pentru greselile mele ortogrfice, imi merge foarte greu tastatura de la laptop si nu prea stau sa corectez dupa ce am scris ceva.
"aveti la indemana o procedura pentru a va plange impotriva acestei masuri, insa, din cauza timpului scurt pana la examen, nu mai puteti folosi procedura. Asadar, mergeti la procuror si incercati sa-l convingeti."


Procurorul nu vrea sa imi acorde LIBERTATEA de-a merge sa sustin bacalaoreatul

Ce pot face in acest caz?
Nu puteti decat sa va conformati deciziei procurorului..si ca fapt divers bacalaureatulB-) se poate sustine si in a2a sesiune sau anii urmatori..dupa parerea mea ca prioritate ar trebui sa fie cele 2 dosare penale nu bacalaureatul.intre timp poate "stati" sa va corectati greselile ortografice scrise de la "laptop"(eu tot de la laptop scriu;) )
Si eu chiar daca vreau sa dau bacul acum in prima sesiun ce trebue sa fac? :((

Alte discuții în legătură

Ordonanta -privind obligarea de a nu parasi localitatea. Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular Cre este termenul de contestare inpotriva ordonantei procurorului prin care interzice, invinuitului ,parasirea localitatii,cui o adresez si daca la emiterea ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasi localitatea animacikaa animacikaa cine emite interdictia de a nu parasi localitatea? un prieten de al meu a fost retinut pt 24 ore si procurorul a vrut sa l trimite in instanta cu propunere de ... (vezi toată discuția)
Are dreptul sa paraseasca tara? Mica-Maria Mica-Maria Dosar penal : fals in inscrisuri private. Pentru obtinerea unui imprumut la CAR a falsificat semnaturile girantilor. Cei trei giranti au depus plangere penala ... (vezi toată discuția)