Am lucrat timp de un an ,la o firma, cu contract de munca pe perioada determinata de 3 luni ,cu prelungire succesiva .Vreau sa stiu daca dupa terminarea acestui an in care n-am beneficiat de concediu de odihna pot beneficia de plata acestuia in bani ,deoarece contractul cu aceasta firma l-am incheiat pe cale amiabila
Am mostenit un apartament pe care am facut acte,iar acum sunt unicul propietar
Dar in acest apartament inainte sa moara persoana de la care l-am mostenit ,mai statea o persoana dar care nu avea mutatie pe acest spatiu ci era doar lasata sa stea ,sa locuiasca in acest apartament.Aceasta acuma are cheia de la acest apartament si nu vrea sa-l paraseasca.
Cum pot evita eecutorul judecatoresc ,care necesita anumite costuri,avand in vederere ca am o hotarare definitiva de evacuare,sunt unicul propietar in acte iar persoana care nu vrea sa plece nu are nici un act care sa ateste ca poate locui in mod legal acolo.
Daca firma la care am lucrat,in mod legal,pana in luna mai 2013,inclusiv,amana plata salariului pe luna mai,in conditiile in care beneficiarul la care am lucrat a platit factura catre firma mea la timp,ce mijloace legale am sa-i recuperez?