avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Activitate cristian-alexandrescu

Activitate cristian-alexandrescu

Buna ziua,

De curand a trebuit sa inchiriez un apartament iar proprietarul mi-a transmis prin agentul imobiliar contractul ce trebuie semnat. Ce m-a speriat a fost ca de obicei am semnat cu proprietarii acel formular de contract de la administratia financiara, dar propritarul acesta refuza acel formular si zice ca el vrea contractul lui, cu clauzele trecute de el si ca ulterior vom merge la fisc pentru al inregistra.

Mi-a trimis pe e-mail contractul si e destul de lung, cu tot felul de clauze si prevederi care nu sunt foarte clare.

Credeti ca este ok contractul, ar trebui să merg mai departe si sa il semnez? Eu sunt de buna credinta, nu vreau probleme.

[La punctul 6 (a) aveti clauza de confidentialitate pe care o incalcati punand draftul contractului pe un forum. Intrebati punctual despre clauzele care nu vi se par in regula]
Răspuns la discuția Desfiintare post
Este vorba de raportul administrativ si raportul financiar contabil, conform fisei postului.

Am decis să defiintăm postul si să reînfiintam doua posturi separate. Suntem obligati sa îi oferim unul din cele două posturi reînfiintate?
Răspuns la discuția Desfiintare post
În revisal este înregistrat ca Administrator-Contabil.

Motivele constau în atitudinea generala de opozitie fata de proprietari, îi jignește, îi atacă, etc. Pe lângă asta a refuzat să predea raportul administrativ si financiar-contabil și l-a predat doar cand am adus politia si a tărăgănat foarte mult efectuarea reparatiei de la o scara, etc. Am prins-o că și-a cumpărat calculator și imprimanta din banii asociatiei.
Bună ziua,

Sunt membru al Comitetului Executiv al unei Asociatii de Proprietari care are 7 scări si 300 de apartamente.

Conducerea Asociatiei are probleme constante cu Administratorul-Contabil al Asociatiei, „moștenit” de la vechea conducere, administrator care refuză cu obstinență să ducă la îndeplinire sarcinile date de către comitet și președinte.

Conform codului muncii i-am dat un avertisment si acum am initiat o cercetare disciplinara prealabila.

As dori să aflu care ar fi conditiile pentru a desfiinta postul de Administrator-Contabil si a constitui două functii separate, adică de administrator si contabil.
Suntem obligati să îi dăm una din cele două functii noi înfiintate actualei persoane?
Ideea este că aceasta persoana nu poate să se ocupe de atributiile ambelor functii, dar refuză să renunte la vreuna din ele.