Sunt membru al Comitetului Executiv al unei Asociatii de Proprietari care are 7 scări si 300 de apartamente.
Conducerea Asociatiei are probleme constante cu Administratorul-Contabil al Asociatiei, „moștenit” de la vechea conducere, administrator care refuză cu obstinență să ducă la îndeplinire sarcinile date de către comitet și președinte.
Conform codului muncii i-am dat un avertisment si acum am initiat o cercetare disciplinara prealabila.
As dori să aflu care ar fi conditiile pentru a desfiinta postul de Administrator-Contabil si a constitui două functii separate, adică de administrator si contabil.
Suntem obligati să îi dăm una din cele două functii noi înfiintate actualei persoane?
Ideea este că aceasta persoana nu poate să se ocupe de atributiile ambelor functii, dar refuză să renunte la vreuna din ele.
În revisal este înregistrat ca Administrator-Contabil.
Motivele constau în atitudinea generala de opozitie fata de proprietari, îi jignește, îi atacă, etc. Pe lângă asta a refuzat să predea raportul administrativ si financiar-contabil și l-a predat doar cand am adus politia si a tărăgănat foarte mult efectuarea reparatiei de la o scara, etc. Am prins-o că și-a cumpărat calculator și imprimanta din banii asociatiei.
Urmati pasii din Codul Muncii privitor la incetarea unui contract de munca din cauza reorganizarii schemei de organizare a asociatiei prin desfiintarea unui post si infiintarea altor doua separat.
Dar incetarea contractului de munca poate fi facuta numai pe una din cele doua directii, ori cercetarea disciplinara cu concluzia ca omul nu-si indeplineste sarcinile si atitudine agresiva....sau pe aceea a reorganizarii asociatiei.
Prin desfiintarea postului ii incetati contractul, iar la angajarea pe cele doua posturi nou-aparute ...nu-l mai angajati pe el.
Eu nu as merge pe desfiintarea postului actual pentru ca oricand se creeaza suspiciuni.
Atata timp cat omul dvs. incalca toate regulile, urmati caile indicate de Codul muncii privind aplicarea de sanctiuni. Este foarte important sa respectati cu sfintenie ”pasii” indicati, eventual apelati la cineva care stapaneste procedura (inspector RU, avocat). Este bine ca ati inceput cu sanctiuni ”usoare”. Asa se procedeaza. Banuiesc ca daca ati initiat o cercetare disciplinara, cineva, poate un membru al com. executiv a intocmit un referat in acest sens. Fiti f. atenti, pentru ca altfel nu o sa puteti ”scapa” de acesta.
Daca reusiti sa-i desfaceti CIM, com. ex. isi poate organiza activitatea cum doreste. Atentie, si aici, in sedinta lunara a membrilor com. ex. - cu decizie scrisa, cu informarea la avizier a membrilor.