avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Activitate gicu32

Activitate gicu32

multumesc.
Buna seara. O familie are un apartament cumparat fiind sot si sotie. Dupa 25 de ani de convietuire sotul decedeaz.a. Nu au copii impreuna, dar fiecare are cate un copil dinaintea casatoriei. Apartamentul are 2 camere. Fata decedatului nu l-a cautat niciodata. Copilul sotiei a avut grija de el fiind ingrijitor prin stat.. Acuma fata decedatului solicita de la sotia decedatului suma de 8000 euro . altfel v-a umbla sa o scoata din casa pe vaduva. Ce sfaturi legale puteti da. Multumesc.
Buna seara. Cum pot intra in posesia unei garsoniere al carei propietar a decedat,eu suportand contravaloarea serviciilor de inmormantare. Certificatul de deces se afla in posesia mea, intrucat defunctul nu are rudenii si nici familie. A fost crescut la o casa de copii orfani, apoi a lucrat si a iesit la pensie. Multumesc. Gheorghe.
Răspuns la discuția CAS pentru a doua activitate
multumesc
Buna seara. Am fost salariat al unei firme la stat. In acelasi timp am efectuat taximetrie cu acte in regula dupa serviciu. Firma de la stat mi-a platit cas-ul . Sunt obligat sa platesc cas si pentru orele prestate ca taximetrist particular? Impozitul la fisc l-am platit. Va multumesc.