avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de propietate.Buna seara. Cum pot intra in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de propietate.Buna seara. Cum pot intra in posesia unei garsoniere al carei ...

Buna seara. Cum pot intra in posesia unei garsoniere al carei propietar a decedat,eu suportand contravaloarea serviciilor de inmormantare. Certificatul de deces se afla in posesia mea, intrucat defunctul nu are rudenii si nici familie. A fost crescut la o casa de copii orfani, apoi a lucrat si a iesit la pensie. Multumesc. Gheorghe.
Cel mai recent răspuns: gicu32 , utilizator 21:33, 22 Octombrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
era pensionar, angajat ? ati putea lu ajutorul de inmormantare de la primarie.
mostenirea e vacanta, o va culege statul. Daca vreti , o cumparati de la stat.
daca aveti cheile, puteti locui acolo, daca nu va deranjeaza nimeni, multi ani, o puteti obtine prin uzucapiune
Pacat ca nu v-a lasat un testament.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Mostenire vacanta jurista jurista Dragi colegi, Vreau sa va prezint si eu o speta cam incurcata. Cunosc o persoana care vrea sa intre in posesia unei garsoniere al carei proprietar a decedat ... (vezi toată discuția)
Moºtenirea unui teren Mecarnic Mecarnic Bună seara! Mama mea biologică a decedat când eu aveam vârsta de 2 ani jumătate. Tată-l meu s-a recăsătorit legitim cu altă femeie şi m-au ... (vezi toată discuția)