avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate eugeniaolimpia

Activitate eugeniaolimpia

Răspuns la discuția Deducerea personala
si totusi [ link extern ]
Răspuns la discuția prime neincasate
nici nu a existat . ccm 2010-2018. si totusi pana in 2015 suma s-a luat legal sau nu
Răspuns la discuția prime neincasate
eugeniaolimpia a scris:

cam de prin 2010 nu se mai primesc prime ,desi acestea exista in CCM . NU a anuntat nimeni ca TREBUIA SA MANDATAM SINDICATUL SA NE APERE INTERESELE . AM CONSIDERAT CCM de luat in seama pentru toti angajatii fara exceptii . atunci pentru ce am platit negociere CCM ?

suma luata pentru negociere CCM a fost luata abuziv din salariu . acum nu se mai opresc acesti bani
:oops:
elenazan a scris:

Angajatorul are dreptate.Asa cum banuiam, brutul dvs depaseste 1500 lei.La salariul brut adunati bonurile de masa apoi aplicati formula din link-ul atasat de dvs in prima postare si aflati deducerea.

FARA BONURI de masa . in mana 1500 . nu prea se potriveste raspunsul dat de dvs
fara bonuri de masa . venit net 1500
buna ziua ,
as dori un raspuns in legatura cu deducea salariala la persoanele ce au in intretinere 1 persoana . din cate stiu eu deducerea salariala la asemenea persoane este de 400 ron . Nu am gasit nici o intelegere la angajator, desi iam aratat aceasta lege . poate ma puteti ajuta si sa imi spuneti cine are dreptate.atasez si un link cu ce am arata angajatorului.
[ link extern ]
Multumesc
Răspuns la discuția Contractul colectiv de munca
o sa citesc CCM sa vad cum apare . mentionez ca CCM este facut ptr ani 2008 -2015 iar suma a incetat a se opri in 2011 . cam la mijlocul perioadei . mi se pare ceva cam necurat la mijloc .
cum recuperez suma luata abuziv de companie ca si negociere ccm ? macar daca nu beneficiez de prime sa imi iau inapoi ce e al meu
intrebarea mea este : daca CCM este pentru toti angajatii si sindicatul reprezinta in instanta doar mebri de sindicat ,restul angajatilor nu mai beneficiaza de ,, primele ' mentionate in CCM ?.din cate am inteles sidicatul din Posta Romana a castigat in instanta plata primelor neplatite de vreo 5-6 ani de companie . de ce daca nu sunt membru de sindicat sa nu imi primesc primele restante ? si mie mi s-a oprit negociere CCM ca tuturor angajatilor, mai putin cotizatie de sindicat .
CCM este doar pentru sindicalisti sau si pentru restul angajatilor ca nu prea inteleg ?:O:O:O:O