Buna. In urma cu 3 ani am cumparat un apartament printr-o agentie imobiliara, fara sarcini prin servicii notariale. Dupa cumpararea apartamentului am fost chemat ca intimat intr-un proces. A1 si A2 au vandut apartamentul lui B prin notar cu o imputernicire de vanzare venita din Spania fara Apostila de la Haga (cred ca bine zic) - notarul sustine ca la acea vreme, Apostila nu era necesara; B a vandut apartamentul mai departe subsemnatului. Procesul consta in recuperarea apartamentului de catre unul din proprietari, cel fraudulat in cazul asta A2 - lucru respins de instanta - si recuperarea prejudiciului de la notar - lucru care in primul proces s-a realizat, notarul facand recurs la ICCJ Bucuresti urmand ca sentinta definitiva si irevocabila su fie facuta pe 12 iunie. Mentionez ca nu sunt parte vatamata la proces si intreb cam ce ar trebui facut, apartamentul e grevat de sarcini fiind trecut in cartea funciara procesul - abia acum am aflat asta- si daca exista posibilitatea de a mi se lua apartamentul fiind cumparator de buna credinta, lucru pe care l-am facut cunoscut curtii in primul proces.
Va multumesc si imi cer scuze daca e prea stufos textul.