avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate marcela56

Activitate marcela56

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema;sant nascuta in ian.1957,am depus actele pt. pensionare anticipata avnd 32ani,1luna 12 zile,punctaj anual 32.94493,punctaj mediu anual1.64775,iar in decizia de pensionare am iesit cu penalizare la o pensie de 540.Ce credeti este corect?Mie mise pare cam prea mica.Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Răspuns la discuția Blocarea pensiei
Multumesc pentru raspuns,dar as vrea sa intreb ce trebuie scris in cerere?.Dosarul meu cuprinde si acel certificat.Cu stima.
Buna ziua.As dori sa -mi raspundeti daca se poate la urmatoarea intrebare;eu sant pensionata din anul 2010,luna feb.cu pensie la limita de varsta pe baza unui certificat de handicap accentuat.Certificatul este permanent,nerevizuibi.Am o vechime de 32de ani.,1luna si 12 zile pe decizia de pensionare.In luna mai mi-a fost blocata pensia,probabil pe motiv ca nu am fost la revizuire.Conform art.79 al.1lit.b nu trebuia sa mai fac acest lucru.Ce se poate face in acest caz?Va multumesc anticipat pt.raspuns.Cu multa stima.