avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate cineva7

Activitate cineva7

Doctora mea de familie nu mi-a acordat nici un fel de asistenta medica pe perioada izolării după rezultatul pozitiv al testului covid , nu mi-aprescris nici un tratament , nu mi-a verificat starea niciodată . Vreți sa Spune-ți ca o asemenea reclamație nu ar avea nici un efect ? Cât despre informarea legislativă privind obținerea concediului medical pt cazul meu , tine de etica profesională ... dacă îți vrei pacienții bucuroși de serviciile tale ca medic
si daca reclamatia nu poate fii insotita de acte ? de ex eu vreau sa-mi reclam medicul de familie , pt ca dupa primirea testului pozitiv de covid , aceasta nu mi-a acordat nici o asistenta medicala , nu mi-a emis nici un tartament , nu mi-a comunicat ijnformatiile necesare in vederea obtinerii concediului medical , respectiv acea decizie de care habar n-am avut - ma puteti ajuta va rog ?

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti depune sesizare la Colegiul medicilor din judetul dvs. si la Casa judeteana de asigurari de sanatate cu care doctorul respectiv are incheiat contract de prestari servicii. Sesizarea se poate depune prin posta cu confirmare de primire sau la registratura, cu nr. de inregistrare/ data. Anexati cocumente certe care sa va sustina punctul de vedere.
Am editat numele doctorului din comentariul dvs. Raspundem doar la problema in discutie fara a incrimina persoane. Nu avem dovezi, nu putem da decizii si nu ne permitem sa aducem in discutie numele unor persoane.

am si eu urmatoarea problema : vecina de langa curtea noastra si-a infiintat pur si simplu , inafara curtii (deci nu pe proprietatea ei ci pe domeniul public ) o gradina de zarzavat , imprejmuind acest spatiu si cu un gard - e legal ? are voie sa faca asa ceva ?
Răspuns la discuția Procedura executare silita
multumesc pt raspuns , dar ma face sa pun o alta intrebare , dar daca are proprietati si inafara domiciliului ??? de alea cu se afla ?
as dori sa aflu procedura executarii silite privind bunurile celui executat . mai exact : cum afla executorul toate proprietatile, bunurile persoanei executate ?