avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian02

Activitate Cristian02

Multumesc frumos ptr raspuns
O zi minunata!
Discuție Pensionare
Buna ziua
Mama mea, in varsta de 53 de ani (14.09.1960), are deja 33 de ani munciti legal si 1 an somaj.

As dori sa stiu, tinand cont de cele de mai sus, cand se poate pensiona si in ce conditii

Va multumesc!

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Buna ziua,

Va rog frumos sa ma indrumati care sunt pasii care trebuiesc urmati in vederea : obtinerii unei asigurari medicale.
Incepand cu luna iunie mi-a incetat indemnizatia de somaj si nu am gasit loc de munca si a-si dori sa platesc doar CAS-ul ca persoana fizica .Am 53 de ani si 34 ani de munca.
Multumesc mult,
Deci exista posibilitatea unui contract in care sa fie specificat ca fratele imi da dreptul sa pot vinde imobilul fara el dar cu conditia sa-i cedez c/val a ,25% din suma aferenta vanzarii apart.

Mii de multumirii,
Buna ziua,
va rog mult sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez
ma confrunt cu urmatoarea problema
impreuna cu fratele meu detinem un contract de vanzare-cumparare al unui apartament proprietate in cote parti egale de1/2 pentru fiecare - mama are si ea dreptul de uzufruct viager asupra imobilului.
Fratele meu are o datorie la mine si nu poate sa mi-o achite si s-a gandit sa imi cedeze 25% din jumateatea lui - printr-un document la notariat.

Intrebarea mea este - in cazul in care mama nu va mai fii , eu am dreptul sa vand apart. fara semnatura fratelui si bineinteles sa-i cedez lui c/val cota de 25% ? este necesar cand facem actele la notar sa mai specificam acest lucru sau am deja
dreptul.

Multumesc frumos,
Buna ziua.
Sunt asociat si administrator intr-un SRL impreuna cu o alta persoana si el asociat si administrator parti egale 50%.
Poate sa-si cesioneze partile lui sociale unei alte terte persoana (50%) fara acordul meu? (firma nu are datorii) Multumesc frumos