avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate elenaluiza

Activitate elenaluiza

Buna ziua
Va rog sa ma lămurească cineva dacă fondurile de reparatii, rulment etc se pot aproba pe ap , in adunare generală a asociației de proprietari ,având in vedere ca legea 196/2018 spune clar ca se stabilesc pe cota indiviza?
Adică adunarea generală poate aproba ceva ce nu este in lege ?
Mentionez ca ap au suprafețe diferite .
Multumesc
Buna ziua
Am in contract de vânzare cota parte indiviza calculata .
S a făcut o recalculare a acestei cote parti indivize de administrator si implicit pe listele de întreținere se calculează la noua cota.
Mentionez ,pe toate contractele de vânzare cumpărare au cota indiviza , apartamentele fiind cumparate de la același dezvolatator .
Întrebare :
Având in vedere ca am cota in contractul de vânzare cumpărare al apartamentul sub nr cadastral , are dreptul sa schimbe aceasta printr o noua recalculare ?
Date dintr un act notarial pot fi schimbate in acest mod , ca o adunare generală sa aprobe așa ceva ?
Este legal ?
Multumesc
Discuție pensionare
Buna ziua,
Am 50 ani , 32 ani vechime munca sunt in somaj.
Cand ma pot pensiona?
Va multumesc
Va rog din suflet,chiar nu se gaseste cineva sa-mi raspunda?
Am pus o intrebare legata de OUG 36/2013 pentru o societate cu cap majoritar de stat in faliment pronuntat in ianuarie 2012,care in prezent are 200 salariati cu cim in vigoare.(fara contract colectiv).
Intrebarea este daca personalul poate beneficia de venitul de completare conform OUG 36/2013?
salariatii unei societati cu capital majoritar de stat in faliment din ianuarie 2012 beneficiaza de oug36/2013?