Pe intelesul tuturor,
cumpar o masina adusa din Germania , inmatriculata anterior in Franta, tipul mi-o vinde si imi spune ca imi da si fiscalul,ca pentru nr provizorii nu imi trebuie fiscalul lui, timp de 3 ani ii cer fiscalul , ma duce cu presul ca mi-l da , ba ca a plecat, ba ca a renovat casa si a ramas fara bani , pleaca mereu in Germania , solicit sprijinul politiei, raspunsul ca nu-l gaseste deoarece este plecat din tara . Il dau in judecata la indrumarea SPCRPCIV , ce credeti pierd procesul si am o masina pe care nu o pot folosi deoarece smecherul vine din Germania dar nu are bani de impozit .
Cum incadreaza legea astfel de chestii?
Subiectul doi , cumpar o alta masina primesc toate actele ei si la mai de trei vazand ca vanzatorul ma duce cupresul legat de certificatul de neurmarire fiscala il dau in judecata .
Sentinta teapa vanzatorului perfect legala adica in lipsa certificatului vanzarea este nula .
Deci cu alte cuvinte O TEAPA LEGALA, tupeistul cu relatii a stat linistit nu s-a sinchisit de proces , are prieteni in comuna, care stiu ca teapa ce mi-a tras-o e legala, m-am ales cu fier vechi din nou .
Astfel minciunile lui initiale ca imi da fiscalul, cand mi-a vandut masina si ulterior cum le incadram avand in vedere ca civil teapa e legala.#-o
Am facut naveta intre SPCRPCIV, RAR, POLITIE, am depus documentele detinute ,recunoasterea proprietarului ca a vandut masina , decizia politiei de dare in UG , am solicitat sa fie efectuate verificari cu privire la mentiunea reclamat furat , 2 ani m-am judecat cu cei enuntati anterior ,dupa 2 ani imi infaptuiesc dosar ca am tainuit masina , pai nu eu m-am judecat cu ei toti?
De ce sunt eu de vina ? Adica eu trebuie sa ma uit la interlocutor si sa-l intreb, esti cumva talhar?
Adica sa intelegem ca talharii au drepturi si prostii sunt cercetati?
Este inutil a te plange celui ce se considera pus sa aprecieze, suveran in conduita si ...
Sa te plangi, primesti raspuns de genul :el se considera ...
d.p.d.v.d. juridic, termenii juridici au intelesuri si interpretari in functie de ... nu exista dreptate ci iluzia ca se face ceva relativ drept?
Organul ierarhic superior este coleg cu organul inferior si tot la organ esti, deci nu este recomandat sa-i petitionezi (enervezi ,contrazici), se supara!
Raportul de forte in biroul respectivului om, care, se afla in exercitiul functiei este inegal.
Nu poti dovedi ca tu esti ? deoarece tu esti acolo pe taramul sau si ptr. el conteaza scopul , nu al tau ci al lui! Nu scrii fabule ci ceea ce el doreste sa reiasa ,e complicat ...
Va multumesc pentru raspuns , oamenii se acopera , colegial.
Raspunsul fata de plangeri, ca sunt nemultumit.
Unii nu fac diferenta intre: nemultumiti si nedreptatiti!
Viata bate filmul!
Cum demonstrezi rea intentia unui organ?
Eu am avut o contabila care mi-a luat banii a murit si succesorii mi-au pus actele in brate .
Despre bani, care bani? pai banii pentru servicii .Succesorii neaga existenta chitantelor.
Le explica ca dna contabila trebuia sa contabilizeze baniii primiti si din vraistea de acte nu gasesc o hitanta conf. renegocierii. Neaga, ce sa mai zici Alah s-o ierte si pe ea, si banii?
In anul 2011 sustineam patania cu un auto, intre timp situatia a fost oarecum clarificata in sensul ca nu imi pot recupera banii in lipsa unui inscris.
In schimb am fost umilit si ... de organe deoarece le-am dat in judecata pentru patania mea , felul cum au solutionat situatia.
Nu exista o lege care sa reglementeze faptul ca un individ a cumparat o masina in complicitate cu altul prin credit, o aduce in romania o vinde , face procuri in care declara ca e proprietar inainte de-a o cumpara il sun pe cel ce avea ultima procura il intreb de probleme , unde e cartea? la proprietar s-o radieze , mergea cu ea cu nr. externe din cauza taxei. in baza vorbelor lui cumpar masina de la persoana ce o avea , ma duc s-o inmatriculez , act cu proprietarul ? eu aveam o procura a celui cu care vorbisem , ii scriu proprietarului si port discutia cu cel care m-a aburit ca nu-s probleme , ma ducea cu presul gasesc in masina o alta procura ii scriu si aluia nimic.
Esentialul este ca m-am ales cu dosar penal de tainuire (bataie de joc), fier vechi si ce credeti mi-am luat-o si in freza si despre organe am fost tratat sub aspectul acordului de prietenie dintre ei, adica la ora 1 am vrut sa plec de la interogatoriu si cu respectul cuvenit am fost invitat sa continui de-si aveam hernie la coloana si suparasem beligerantii.
Solutia ca are un dubiu , este suprema bataie de joc . Eu nu am nici un dubiu am fost inselat, talharit, hartuit , sechestrat, umilit si ce sa va mai zic ptr ca i-am dat in judecata , bolnav fiind m-au hartuit cu 2 exceptii , a, am uitat jignit, multe... M. Badea avea dreptate: legile-s facute ptr...
Este adevarat ca si eu mi-am exprimat vehement nedreptatea dar nu le port pica ei asta fac...Revoltati ca nu ma resemnez ce credeti ca fac acum?