sanctiune disciplinara si concediere din politie pt indisciplina la locul de munca
a folosit un ton necivilizat, a calculat gresit matematic, a inventat o fapta care nu exista
Exact ce va deranjat pe dvs.
(pe raspunderea dvs)
evident, va ganditi daca tolerati asa ceva... , daca va place cum ati fost tratat, etc etc si ce doriti sa i se intample
Daca considerati ca ati fost discriminat/hartuit/umilit/lovit in demnitatea umana
va sfatuiesc sa cititi doar acele pasaje care va intereseaza din Ordonanta 137.
IN principiul discriminarea este sanctionata de legile in vigoare prin amenzi
Va mai recomand un avocat bine ales dintre 5-6...aveti de lucru, nu jucarie.
Buna ziua. In primul rand trebuie sa va calmati si sa explicate prin propozitii scurte ceea ce vi s-a intamplat. Felul in care ati relatat "patania" arata faptul ca sunteti prea patetic si lipsit de coerenta in exprimare, ceea ce duce la o intelegere gresita a situatiei de fapt si de drept. Acum, daca v-ati linistit, va dau doua sfaturi. Primul : daca aveti probe clare despre mojicia si lipsa de professionalism a politistilor in relatia cu dvs. atucni puteti face plangere la inspectorul sef al IGPR, acesta fiind obligat sa verifice situatia relatata. Al doilea: daca nu aveti suficiente probe care sa demonstreze purtarea abuziva a politistilor, atunci lasati-o asa cum este intrucat veti avea mai mult de cheltuit , atat bani cat si nervi si, cine stie, poate va luati si o amenda penala sau administrative.
In al treilea rand, cu privire la ce ati relatat referitor la autoturismul cumparat, pot spune ca sunteti singurul vinovat de toata "patania" intrucat legislatia este clara, iar dvs. nu ati respectat nimic din aceasta. Pur si simplu v-ati aruncat intr-o tranzactie fara sa cunoasteti legile, nu ati dovedit calitatea de proprietar a celui de la care ati cumparat auto, desi acesta v-a aratat o procura,etc...Riscul vanzarii a fost in totalitate al dvs ,iar "vina"nu este a politiei in acest caz , ci a dvs ca v-ati comportat lipsit de o minima diligenta....Pe viitor, consultati un avocat cel putin in ce priveste vanzarea in conditii pe care nu le cunaosteti.Consultanta nu costa asa de mult si elimina riscul "pataniilor".
Am facut naveta intre SPCRPCIV, RAR, POLITIE, am depus documentele detinute ,recunoasterea proprietarului ca a vandut masina , decizia politiei de dare in UG , am solicitat sa fie efectuate verificari cu privire la mentiunea reclamat furat , 2 ani m-am judecat cu cei enuntati anterior ,dupa 2 ani imi infaptuiesc dosar ca am tainuit masina , pai nu eu m-am judecat cu ei toti?
De ce sunt eu de vina ? Adica eu trebuie sa ma uit la interlocutor si sa-l intreb, esti cumva talhar?
Adica sa intelegem ca talharii au drepturi si prostii sunt cercetati?