avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... POTI DA IN JUDECATA MINISTERUL PUBLIC?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

POTI DA IN JUDECATA MINISTERUL PUBLIC?

Procurorii pot face orice sub protectia art 504 ?

E vorba de articolul " Procurori cu impresii- etc"
Acestia raspund doar pentru cele doua ipoteze? arestare preventiva si condamnare ?
Ei pot face terci cu tine pe baza de impresii ? pot denigra imaginea ta ? bunurile tale pot fi la cheremul lor? ca asa vrea el procurorul sustinut de colegii lui chiar daca sunt la etaje superioare cu denumirea Tribunal Curte de Apel.
Au acel spirit de colegialitate si mai mult pe langa raul pe care la facut datorez si 240 RON cheltuieli de judecata . Tupeul lor este inimaginabil , eu cand citeam rezolutiile acestuia va dau cuvantul meu ca ma lua bata de nervi, era sa fac si infarct . Deci el nu avea nici un element dar el (procurorul Banca sus Banca jos ) bun dar eu ? Banii mei ? masina zace de 3 ani nemiscata , procurorul vrea sa dea masina Bancii , Banca nu o vrea eu acu vreau Banii mei.
Nici nu ma intereseaza tampeniile lui cu Tainuirea , Eu nu am tainuit nimic.
Asta isi bate joc de mine de 1 an cu organele lui . Ungurul a vandut-o a folosit banii , eu, nu!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 00:17, 2 August 2011
Puteti depune o plangere la CSM.
Am facut si asta dar au trimis exact la Curtea de Apel , la colegii lui, apoi la plangerea din instanta am pierdut scu cheltuieli de judecata 200 RON . Se stie ca si politistii si judecatorii dau cu subsemnatul la procurori si .....
Pe mine nu ma intereseaza sa fac rau astuia de e procurorul meu de caz, eu sunt in fata a celei de a doua victimizare adica am fost victima inselaciunii lu ala din Ungaria si acu face bambilici asta cu tainuirea lui, cum puteam eu sa tainuiesc masina daca am scris proprietarului sa o radieze am fost la SPCRPCIV, am dat propriet5arul din acte in judecata ,si altele , ori eu sunt tampit ori art 221 e tampit.
Va inteleg supararea dar de ce nu v-ati angajat avocat?
Daca ati fi avut avocat angajat nu cred ca s-ar fi ajuns in aceasta situatie.
Din cate am inteles doar la CEDO mai se poate face ceva in prezent...
Dosarul de cercetare penala este la Politie, sub stricta supraveghere a procurorului de caz de 1 an , eu sunt cu ace stigmat de cercetat penal deoarece am dobandit un bun ce provine din savarsirea unei fapte prevazute de legea penala , iar pentru stabilirea intentiei calificate ceruta in norma de incriminare sub aspectul laturii subiective a infr. de tainuire , fapta prev. si pedepsita de art 221 alin 1 c.p. fata de mine.
Pe scurt : in 15.06. 2008, cumpar masina de la un tert , acesta avea o procura a celui de dinaintte il sun pe cel din procura intreb de probleme etc, rasp NU, de vreo sase ori zic bun o iau.
Pana in 30.06 ii frec la nervi pe cei de la SPCRPCIV , nu baveam c. v cu proprietarul din acte si cartea masinii care era inmatriculata in Ungaria cica sa o poata radia propr.
In data de 30.06 ii scriu proprietarului s-o radieze ca vreau so inmatriculez in RO , tace.
Cel ce avea procura a zis ca nici o problema o fosea asa ca era taxa de poluare 13000 Euro.
In data de 15.07 dau in judecata si proprietarul ca nu o radia si SPCRPCIV
Dupa proces pe care il castig si se dispune radierea , acesta trimite o hartie si o decizie a politiei ungare o du c eu la politia ro , fac cereri peste cereri de geaba , revin dupa 1 an .
Procurorul fara a avea un act respinge toate cererile de inmatriculare deoarece proprietarul luase masina prin credit ( eu fiind al 4 proprietar din RO).
Astfel acesta (procurorul) primise prin Interpol documente cum ca Banca nu doreste recuperarea dar dupa 2 saptamani (procurorul) obtine in proces penal pe 278 o sentainta cum ca inmatricularea in Ro ar fi nelegala . Atunci daca masina nu e a mea a cui este a lui ?(a procurorului)
Daca cercetarea penala nu s-a finalizat ar fi indicat sa mearga un avocat sa ceara lamuriri verbale de la procuror.
Ar trebui vazute si actele,probele de la dosar.
Cazul dvs. nu este atat de simplu precum credeti.
Nici eu nu inteleg de ce sa fiti acuzat de tainuire dar nu conteaza e cred eu...
Procurorul s-a bazat pe ceva si nu putem stii pe ce...

Alte discuții în legătură

Art 221 e neconstitutional ? ContSters217470 ContSters217470 Am facut si asta dar au trimis exact la Curtea de Apel , la colegii lui, apoi la plangerea din instanta am pierdut scu cheltuieli de judecata 200 RON . Se ... (vezi toată discuția)
Procurori cu impresii, teapa de 50.000 ron,- auto reclamat furat-victima a sistemului sau a legilor proaste? ContSters217452 ContSters217452 In data de 15.06.2008 am cumparat un Audi A8, inmatriculat in Ungaria,am luat de buna o poveste a unui fost detinator care avea si o procura . Dupa cumparare ... (vezi toată discuția)
Draga procurori :cercetarea penala cum poate suspenda cauza civila? ContSters217470 ContSters217470 In temeiul caror \"conditii\" poate fi suspendat un dosar civil de o cercetare penala?, nu temeiul art 244 c.pr.civ. Ma intereseaza conditiile ce pot duce la ... (vezi toată discuția)