avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Art 221 e neconstitutional ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Art 221 e neconstitutional ?

Am facut si asta dar au trimis exact la Curtea de Apel , la colegii lui, apoi la plangerea din instanta am pierdut scu cheltuieli de judecata 200 RON . Se stie ca si politistii si judecatorii dau cu subsemnatul la procurori si .....
Pe mine nu ma intereseaza sa fac rau astuia de e procurorul meu de caz, eu sunt in fata a celei de a doua victimizare adica am fost victima inselaciunii lu ala din Ungaria si acu face bambilici asta cu tainuirea lui, cum puteam eu sa tainuiesc masina daca am scris proprietarului sa o radieze am fost la SPCRPCIV, am dat propriet5arul din acte in judecata ,si altele , ori eu sunt tampit ori art 221 ..........

Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 20:23, 1 August 2011
dstefan a scris:

eu sunt in fata a celei de a doua victimizare adica am fost victima inselaciunii lu ala din Ungaria si acu face bambilici asta cu tainuirea lui

Aveti dreptate domnu'... Si pe mine ma enerveaza astia care "face bambilici" :stunned:
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
ContSters103772, utilizator
Nu e o chestie "glumeata" .
Aici ne aflam pe taramul codului penal, unde C.P.C. este rezolutionat pe baza opiniilor procurorilor care la randul lor, opiniile, sunt pe baza de impresii " nu indicii temeinice" , si astfel stabilesc "savarsiri" , domnu* av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti da in judecata ministerul public? ContSters217470 ContSters217470 Procurorii pot face orice sub protectia art 504 ? E vorba de articolul \" Procurori cu impresii- etc\" Acestia raspund doar pentru cele doua ipoteze? ... (vezi toată discuția)
Pro si contra protestului magistratilor Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)
Perle, nestemate, bijuterii si francutii de-ale legiuitorilor nostri dragi Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un calduros \"neata\" tuturor! Stiti deja care este regula cu perlele si nestematele, nu-i asa? Ei bine, am observat ca legiuitorii nostri dragi nu se sfiesc ... (vezi toată discuția)