avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Pro si contra protestului magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Pro si contra protestului magistratilor

Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest protest.

Am intalnit pareri diferite si, personal, sunt putin dezamagita de lipsa de reactie la nivel oficial a asociatiilor profesionale din avocatura etc.
Sau poate imi spuneti voi ca ele exista si eu sunt insuficient informata, cine stie.

Cam cat credeti ca o mai tinem asa? Mie mi-a placut cel mai mult atitudinea Tribunalului Bucuresti in hotararea luata in adunare... Frumos, explicit aratate cauzele ce se vor judedeca...
In alte parti cum e? Prin tara...
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 16:28, 25 Septembrie 2009
Prin tara ,cu pauza de protest se mai si judeca
ADica, ami exact? NU am prea inteles cum e cu pauza de protest...
La Tribunalul Brasov, un judecator si-a desfasurat in mod normal sedinta de judecata, iar in semn de protest, aproape toti judecatorii din Tribunal s-au dus in sala respectiva pentru a-i oferi priviri si grimase corespunzatoare...:) Funny nu?
Apropox de durata, "pe surse" am aflat ca revendicarile le-au primit(salariile raman ca la nivelul actual) insa magistratii asteapta garantia(publicarea in MO) care va putea fi la 1.11.2009, asa ca putem sa ne luam cate o vacanta :))
colega Liliana,protestul in anumite instante ,este realizat in pauza de la 9,30-11,30 instanta paraseste sala,urmata de aparatori de catre justitiabili care mesteca ceva .acatiste ..de bine ... de rau ..? .
Pe la 11,30 motivele protestului dispar,sedinta se reia ,instanta reintra in sala,unde apar mai putini aparatori si mai de loc justitiabili.
Dupa cum se prefigureaza cu asteptarea publicarii in MOf,ar fi de preferat adoptarea imbunatatirii conditiilor meteo si vacanta de voie!

Alte discuții în legătură

Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
"protestul" magistratilor ContSters21504 ContSters21504 In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem \"protest\". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor lilicrin lilicrin Greva magistratilor este generala? In toate judetele nu se judeca ? Cat va dura? Cunoaste careva raspunsurile... (vezi toată discuția)