Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest protest.
Am intalnit pareri diferite si, personal, sunt putin dezamagita de lipsa de reactie la nivel oficial a asociatiilor profesionale din avocatura etc.
Sau poate imi spuneti voi ca ele exista si eu sunt insuficient informata, cine stie.
Cam cat credeti ca o mai tinem asa? Mie mi-a placut cel mai mult atitudinea Tribunalului Bucuresti in hotararea luata in adunare... Frumos, explicit aratate cauzele ce se vor judedeca...
In alte parti cum e? Prin tara...
Buna ziua,
de saptamana viitoare, mai exact incepand cu ziua de Luni-28.09.2009, majoritatea magistratilor vor inceta protestul a.i. se vor deschide salile de judecata pentru continuarea judecatii. De asemenea, in cadrul parchetelor activitatea se va desfasura in conditii normale. In Bucuresti se doreste incetarea protestului ... bineinteles daca "presiuniile" (conducatorilor instantelor si/ sau ale parchetelor de pe langa aceste instante) nu vor viza "posibilitatea de concediere". Dar si in acest din urma caz, din informatiile mele, vor fi magistrati (de la toate instantele - inclusiv, parchetele de pe langa aceste instante-din Buc.) care vor avea "puterea de a ignora" orice forma de presiune din partea superiorilor.
Saptamana viitoare se anunta una incarcata!!!!