avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... POTI DA IN JUDECATA MINISTERUL PUBLIC?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

POTI DA IN JUDECATA MINISTERUL PUBLIC?

Procurorii pot face orice sub protectia art 504 ?

E vorba de articolul " Procurori cu impresii- etc"
Acestia raspund doar pentru cele doua ipoteze? arestare preventiva si condamnare ?
Ei pot face terci cu tine pe baza de impresii ? pot denigra imaginea ta ? bunurile tale pot fi la cheremul lor? ca asa vrea el procurorul sustinut de colegii lui chiar daca sunt la etaje superioare cu denumirea Tribunal Curte de Apel.
Au acel spirit de colegialitate si mai mult pe langa raul pe care la facut datorez si 240 RON cheltuieli de judecata . Tupeul lor este inimaginabil , eu cand citeam rezolutiile acestuia va dau cuvantul meu ca ma lua bata de nervi, era sa fac si infarct . Deci el nu avea nici un element dar el (procurorul Banca sus Banca jos ) bun dar eu ? Banii mei ? masina zace de 3 ani nemiscata , procurorul vrea sa dea masina Bancii , Banca nu o vrea eu acu vreau Banii mei.
Nici nu ma intereseaza tampeniile lui cu Tainuirea , Eu nu am tainuit nimic.
Asta isi bate joc de mine de 1 an cu organele lui . Ungurul a vandut-o a folosit banii , eu, nu!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 00:17, 2 August 2011
Pe urm. conf. rezolutiei:
Cerea de rascumparare din 2009, HG 1391/2006 si OMAI 1501

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 221 e neconstitutional ? ContSters217470 ContSters217470 Am facut si asta dar au trimis exact la Curtea de Apel , la colegii lui, apoi la plangerea din instanta am pierdut scu cheltuieli de judecata 200 RON . Se ... (vezi toată discuția)
Procurori cu impresii, teapa de 50.000 ron,- auto reclamat furat-victima a sistemului sau a legilor proaste? ContSters217452 ContSters217452 In data de 15.06.2008 am cumparat un Audi A8, inmatriculat in Ungaria,am luat de buna o poveste a unui fost detinator care avea si o procura . Dupa cumparare ... (vezi toată discuția)
Draga procurori :cercetarea penala cum poate suspenda cauza civila? ContSters217470 ContSters217470 In temeiul caror \"conditii\" poate fi suspendat un dosar civil de o cercetare penala?, nu temeiul art 244 c.pr.civ. Ma intereseaza conditiile ce pot duce la ... (vezi toată discuția)