Nu vreau sa-i dau motive de cearta si nici nu vreau sa ne certam,suntem impreuna de 1 an si 7 luni,dar parintii ei nu sunt de acord cu relatia noastra si vor sa mearga la politie,multumesc pentru raspuns .
Daca eu am 18 ani si prietena mea are 15,si am intretinut relatii sexuale cand ea avea deja varsta de 15 ani,precizez ca nu i-am promis ca ne vom casatorii,nu i-am oferit nici un fel de obiect material pentru a face asta,pot avea probleme cu politia?Va rog doar raspuns concret.
Si in caz ca nu se muta,dar noi alegem sa continuam relatia am putea avea probleme daca acesta se va duce la politie?
Buna ziua,
In curand voi imlini 18 ani (pe 21 decembrie),prietena mea face 15 ani pe 24 ianuarie 2014,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra deoarece eu sunt de alta etnie,o cearta in fiecare zi din diferite motive,si nu prea ii pasa de ea in general,ea ar vrea sa se mute la mine,nu am intretinut relatii sexuale,am putea avea probleme cu politia sau orice alt fel de probleme daca aceasta s-ar muta la mine fara acordul lui?(luand in calcul ca el minte foarte mult,am si dovezi in aceasta privinta..)
# Sau daca nu s-ar muta si noi am vrea sa continuam relatia as putea avea probleme cu politia daca eu am 18 ani si ea face 15 pe 24 ianuarie?,repet nu am intretinut relatii sexuale,astept un raspuns urgent va rog mult! ....
Multumesc pentru raspuns,da avem cu ce sa il crestem daca ar fi cazul,dar nu vrem sa facem asta,era doar o presupunere,multumesc inca odata.
Daca eu am 18 ani iar prietena mea are 15,si ea ar ramane insarcinata,si am vrea sa pastram copilul,am putea avea probleme?,adica in special eu pentru ca as fi major(ma refer la probleme cu politia,parintii nu ar fi de acord mai mult ca sigur...)?
De la ce varsta este legal sa te casatoresti,fara acordul parintilor?
Eu am spus ca NU am intretinut relatii sexuale de nici un fel....doar ne-am sarutat si imbratisat ca orice cuplu....astept un raspuns va rog...
Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze politia,suntem impreuna de aproape un an,nu am intretinut relatii sexuale,pot avea probleme daca sesizeaza politia?,si as vrea sa stiu daca este corupere de minori daca mai sunt impreuna cu ea cand voi implini 18 ani.....astept raspuns urgent va rog..
Multumesc anticipat....