Buna ziua,
In curand voi imlini 18 ani (pe 21 decembrie),prietena mea face 15 ani pe 24 ianuarie 2014,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra deoarece eu sunt de alta etnie,o cearta in fiecare zi din diferite motive,si nu prea ii pasa de ea in general,ea ar vrea sa se mute la mine,nu am intretinut relatii sexuale,am putea avea probleme cu politia sau orice alt fel de probleme daca aceasta s-ar muta la mine fara acordul lui?(luand in calcul ca el minte foarte mult,am si dovezi in aceasta privinta..)
# Sau daca nu s-ar muta si noi am vrea sa continuam relatia as putea avea probleme cu politia daca eu am 18 ani si ea face 15 pe 24 ianuarie?,repet nu am intretinut relatii sexuale,astept un raspuns urgent va rog mult! ....
Ar fi mai bine totuși să nu se mute la dvs., nici după împlinirea vârste ide 15 ani.Faptul că nu ați întreținut relații sexuale nu vă va crea probleme de ordin penal.Însă, cu siguranță, dacă tatăl fetei se va duce la poliție, ați putea avea unele probleme.Mai lăsați timpul să treacă, să fie și fata mai responsabilă de acțiunile ei, și să nu facă fapte pe care apoi le-ar putea regreta.
Vrea sa plece de acasa
amy02
Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)