mama ar dori custodie comuna,dar cum este posibil?care ar fi timpul alocat copilului daca ea nu este in tara si nici nu doreste sa vina sa locuiasca aici?cu ce o ajuta pe ea?ca nu inteleg
.multumesc
si eu sunt o mama care si-a crescut copilul singura.si in ultimul an mi-am petrecut timpul langa acest copil.a facut progrese din toate punctele de vedere.nimeni nu poate stii cu adevarat situatia.ce sanse are copilul?sa se intoarca la bunicii care nu mai stiau sa gestioneze situatia?da,situatia ecomomica te face sa adopti anumite hotarari.eu nu concep zicala<o farfurie de mancare nu saraceste pe nimeni.multumesc .
pana acum a avut o stabilitate,dar asta este situatia.tatal nu si-a dorit asta.nu este chiar asa usor{cu gasirea unei camere).tatal nu locuieste singur ci impreuna cu alti doi baieti.sigur ca nu ii convine tatalui sa adopte o asemenea masura,dar tocmai pentru ca se gandeste sa nu o apuce pe cai gresite copilul,ar recurge.baiatul a stat la bunici,dar de invatat nu prea mai invata,mintea....multe alte probleme.varsta adolescentei este critica,dar nu putem victimiza mereu copilul.a primit mereu sfaturi bune,tatal s-a chinuit sa-l creasca.va multumesc oricum de sfaturi
este o situatie critica.a stat la bunicii paterni2ani,dar varsta adolescentei este critica.tocmai de aceea ii trebuie alaturi o persoana mai respomsabila.nici tatal nu vroia sa se ajunga aici,dar situatia din romania este cum este.decat sa ajunca pe cai gresite....
buna seara.baiatul care acum are 15 ani este incredintat spre crestere si educare tatalui de6ani.are hotarare definitiva si irevocabila.acum,tatal este in imposibilitatea de a sta cu baiatul fiind plecat in germania sa munceasca.nu are conditii acolo sa-l tina pe baiat.intrebarea este:ii poate ceda custodia mamei?precizez ca si ea este plecata in grecia de 10 ani,dar are o situatie stabila.ce se poate face in acest caz?va multumesc