avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Activitate adidor

Activitate adidor

Răspuns la discuția Concediu
Multumesc de raspunsul dumneavoastra. Si sa inteleg ca daca este scris in regulamentul intern sau intr-o procedura operationala, atunci angajatorul imi poate considera aceste zile, ca si concediu, chiar daca eu nu am solicitat zile de concediu printr-o cerere scrisa ?
Discuție Concediu
Angajatorul poate obliga salariatii sa intre in concediu in anumite zile ?
Ca si exemplu data de 16.08.2019, 27.12.2019 si 03.01.2020, avind in vedere ca sunt zile de vineri, dupa zile libere de sarbatori legale.

Multumesc
Discuție Concediu
Buna seara,

Este legal ca aprobarea concediului de odihna, sa fie conditionata de existenta pe cererea de concediu, a unei rubrici, unde un coleg semneaza ca pe durata efectuarii concediului, este de acord sa te inlocuiasca ?

Cu multumiri
Răspuns la discuția Concediu Odihna
Multumesc pentru raspunsurile dumneavostra. O zi cit mai buna.
Răspuns la discuția Concediu Odihna
S-a programat concediul pe anul in curs in luna aprilie la solicitarea angajatorului. Concediul a fost impartit in 3 perioade ( Mai 5 zile, Septembrie 10 zile, Decembrie 7 zile). In Mai de comun acord cu angajatorul s-a renuntat la acea programare, pentru o alta data neprecizata, iar acum angajatorul spune ca pentru perioada de sfirsit de an nu mai acorda concediu de odihna, motivinda ca este cu o acticvitate econimica mai profitabila. Are acest drept ?

Cu multumiri.
Discuție Concediu Odihna
Un angajator poate conditiona sa imi iau concediul de odihna intr-o anumita perioada ?