deci eu pot sa iau lunar 5-6 zile fara plata nu va afecta sa zicem contributia la pensii sau ma rog la vechime ? bine inteles convine si la angajator ca pe perioada aceasta nu plateste taxele spre stat(ma rog in 2017)
-as dori sa ma interesezi ca si salariat cu carte de munca inrt-o luna de cate zile libere fara plata am dreptul fara a mi se afecta (intrerupere,continuitate sau vechime) . Deci cum am inteles la zilele fara plata angajatorul nu plateste dupa mine pe aceasta perioada nimic
Multumesc!
da domnul a decedat in martie si cum matusa nu a fost tolerata niciodata de frati ne gandeam ca poate cer partea lor de mostenire cum dansu nu a avut copii singurii mostenitori erau fratii inainte sa se casatoreasca
-as avea si eu o intrebare .Matasa mea sa recasatorit acum 18 ani dansul avea casa pe numele lui fara copii nu au copii nici impreuna,dansu mai are 3 frati din 7 in viata ,care ar fii mostenirea matusii dupa dinsu din casa respectiva si cum se face impartirea in cazul in care fratii ataca (si mai este ceva care nu inteleg este o limita de 6 luni dupa deces sau asa ceva) Va mutumesc pentru raspunsuri !!