avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate IoanaLoredana

Activitate IoanaLoredana

Răspuns la discuția Data declarare recurs
Oricum mi se pare ciudata acea data logic ar fi sa fie data postei nu data inregistrarii. Daca pana inregistrau ei recursul noi faceam hotararea definitiva
Răspuns la discuția Data declarare recurs
Asa consider si eu ca este depus tardiv pentru ca nu are cum ca o recomandata sa faca din Bucuresti pana in Targoviste 4 zile. Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de data declararii recursului.
Hotararea afost comunicata cu data de plecare de la Judecatorie 4 iulie 2013, a ajuns la mine pe 5 iulie, si presupun ca in aceeasi zi si la partea adversa, termenul de recurs a expirat pe 22 iulie. Pe portaljust.ro apare la data declararii recursului 26 iulie 2013. Este recursul depus in termen sau nu?
Multumesc!
Buna ziua!
Am un proces cu o firma de asigurari. S-a ajuns in instanta deoarece au refuzat sa plateasca daunele in urma unui accident pe asigurarea facultativa. Intrebarea este: pe ce baza se dau despagubirile, pe baza devizului estimativ sau pe baza contractului de asigurare adica suma maxima asigurata? Va intreb deoarece suma pentru care am platit taxa de timbru este cea de pe deviz. Si inca o precizare - s-a acordat dauna totala si mi-au respins cererea de despagubire pe motiv ca nu acolo s-a intamplat accidentul si ca nu a fost aceea dinamica, fapt care a condus la expertiza tehnica auto care mi-a dat dreptate mie. Va rog daca se face despagubirea pe baza de deviz si exista vreun articol de lege care sa specifice acest lucru sa mi-l comunicati.
Va multumesc!