Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pentru acumulare puncte.Am primit scrisoare de la politie acasa ca sa ma duc sa il predau in maxim 5 zile.In invitatia respectiva,cu nr de inregistrare,data,semnatura si stampila mi se comunica ca o sa imi fie suspendat pe 30 zile.Din pacate,eu am mai avut o supendare anul asta iar la politie mi s-a spus ca o sa mi se prelungeasca pe inca 30 zile,deci total 60 zile.Intrebarea mea este:nu pot sa atac cumva aceasta prelungire daca in invitatia oficiala primita de la ei mi se comunica doar termenul de 30 zile?...nu se comunica si prelungirea suspendarii !!!
Multumesc.
Buna ziua,
Dorec sa cumpar un garaj de la un vecin...garajul este intabulat pe un alt proprietar mai vechi nefiind trecut pe vecinul respectiv.La ce acte trebuie sa fiu atent cand cumpar garajul (autorizatii...)?....acesta se poate intabula direct pe mine?...terenul de sub garaj apartine primarie si este concesionat...trebuie sa imi cedeze si drepturile de concesiune?...se poate specifica in contractul de vz cumparare asta?...Va rog sa ma ajutati cu cat aceste sfaturi astfel incat sa nu am probleme ulterior.
Multumesc mult !