avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire suspendare permis cu 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire suspendare permis cu 30 zile

Buna ziua,
Mi-a fost suspendat permisul pentru 30 zile pentru acumulare puncte.Am primit scrisoare de la politie acasa ca sa ma duc sa il predau in maxim 5 zile.In invitatia respectiva,cu nr de inregistrare,data,semnatura si stampila mi se comunica ca o sa imi fie suspendat pe 30 zile.Din pacate,eu am mai avut o supendare anul asta iar la politie mi s-a spus ca o sa mi se prelungeasca pe inca 30 zile,deci total 60 zile.Intrebarea mea este:nu pot sa atac cumva aceasta prelungire daca in invitatia oficiala primita de la ei mi se comunica doar termenul de 30 zile?...nu se comunica si prelungirea suspendarii !!!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalinpetrovanion , utilizator 09:43, 4 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire retinere permis klaudiu85 klaudiu85 In data de 13.04.2011 mi-a fost respinsa plangerea pe care am depus-o impotriva pv prin care imi era retinut permisul pe timp de 30 de zile.Pana azi nu mi-a ... (vezi toată discuția)
In perioada iunie-decembrie 2022 am acumulat 16 puncte de penalizare. ... Elena Cristina Nitu Elena Cristina Nitu In perioada iunie-decembrie 2022 am acumulat 16 puncte de penalizare. Nu am primit nici o instiintare sa merg sa predau permisul de conducere. Acum, dupa 9 ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fara drept de conducere! Popa_Dumitru_Daniel Popa_Dumitru_Daniel Buna seara! In urma cu cateva saptamani am primit acasa o scrisoara in care ma anunta ca am acumulat 15 puncte si ca trebuie sa predau permisul de conducere in ... (vezi toată discuția)