avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins fara drept de conducere!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins fara drept de conducere!

Buna seara! In urma cu cateva saptamani am primit acasa o scrisoara in care ma anunta ca am acumulat 15 puncte si ca trebuie sa predau permisul de conducere in timp de 5 zile, zis si facut! La aproximativ 3 zile dupa ce am predat permisul am facut cea mai mare greseala de a ma urca din nou la volan si am fost prins! Mi-a fost intocmit dosarul de cercetare. La 1 saptamana jumate am primit o alta scrisoare in care ma anunta ca dreptul de conducere mi-a fost suspendat de la data de cand am predat permisul! Acum intrebarea mea este catre Dumneavoastra Domnilor Avocati in asemenea cazuri exista posibilitate sa imi dea la dosar NUP? Am sanse sa imi recapat dreptul de a conduce fara o anulare? O seara buna! Va multumesc!

Daca a mai fost cineva in situatia mea si a rezolvat-o il rog sa imi scrie aici cum a procedat!

Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
Popa_Dumitru_Daniel, utilizator
Dar intre timp dupa axpirarea suspendarii acesta imi poate scoate o dovada cu drept de conducere pe timpul anchetei?
Exista posibilitatea sa primiti NUP, pe timpul cercetarilor nu o sa mai conduceti.
Multumesc frumos pentru informatii. Inca astept sa primesc acasa invitatia pentru audieri
presupun!
Da, poate dura ceva timp pana sunteti chemat, va recomand sa mergeti la politie sa verificati dvs sau un avocat angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere pe drumurile publice a unui auto neinmatriculat pitulaki pitulaki Buna ziua, as dori cateva sfatrui in legatura cu ce ar trebui sa declar in urmatoarea situatie. Un vecin mi-a facut plangere la politie ca am condus un auto ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)
Am fost prins cu permisul suspendat dannyel87 dannyel87 Pe 19 ianuarie am fost oprit de un echipaj de politie deaorece depasisem limita de viteza, le-am dat actele si in momentul in care m-au verificat mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)