avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare garaj
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare garaj

Buna ziua,
Dorec sa cumpar un garaj de la un vecin...garajul este intabulat pe un alt proprietar mai vechi nefiind trecut pe vecinul respectiv.La ce acte trebuie sa fiu atent cand cumpar garajul (autorizatii...)?....acesta se poate intabula direct pe mine?...terenul de sub garaj apartine primarie si este concesionat...trebuie sa imi cedeze si drepturile de concesiune?...se poate specifica in contractul de vz cumparare asta?...Va rog sa ma ajutati cu cat aceste sfaturi astfel incat sa nu am probleme ulterior.
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: catalinpetrovanion , utilizator 20:21, 16 Mai 2014
.La ce acte trebuie sa fiu atent cand cumpar garajul

Atentie sprita daca dv intentionati sa cumparati garajul de la alta persoana decat prorietarul de drept al acestuia,riscati sa va confruntati cu eventuale situatii neplacute
Solicitati extrasul de carte funciara
Parerea mea este sa nu iti iei un garaj care spatiul pe care este este concesionat de la primarie. asa am patit eu si dupa 3 ani sa aud ca vor sa construiasca ceva acolo.
chiar daca dreptul de concesiune este pe 30 de ani?...clar ca o sa cer extrasul de carte funciara,autorizatie de constructie...mai trebuie ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa cumpăr un garaj, proprietarul actual ... TheGovernor TheGovernor Bună ziua, as dori sa cumpăr un garaj, proprietarul actual deține cadastru si intabulare. Întrebarea mea este, dacă pe extradul de carte funciara este ... (vezi toată discuția)
Primaria nu vrea sa mi predea concesiunea . nelu_nedi nelu_nedi In urma unei licitatii am cumparat o locuinta de la o firma aflata in faliment. Terenul pe care este construita este concesionat de primarie vechiului ... (vezi toată discuția)