avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as dori sa cumpăr un garaj, proprietarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as dori sa cumpăr un garaj, proprietarul actual ...

Bună ziua, as dori sa cumpăr un garaj, proprietarul actual deține cadastru si intabulare.
Întrebarea mea este, dacă pe extradul de carte funciara este specificat la punctul 1:
Descrierea imobilului garaj
Și apoi la punctul 2: asupra garajului proprietate
Asupra terenului folosință 28 mp
As dori sa știu dacă terenul pe care este construit îi aparține, astfel încât sa nu existe posibilitatea sa vina cei de la primari și sa oblige la demolarea lui.
Va mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:35, 2 Ianuarie 2025
Dacă numărul cadastral de pe extras este sub forma xxxx- C1, înseamnă că vânzătorul este proprietar pe garaj, iar terenul este închiriat sau concesionat de la Primarie, sens în care ar trebui sa aibă și contractul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot sa fac ceva? ela_79 ela_79 Va rog sa ne ajutati cu un sfat! Acum 3 ani am cumparat impreuna cu sotul meu un teren in buc cu o casa de chirpici. In ideea de a o darama si construi ... (vezi toată discuția)
Sfat - as vrea autorizatie de extindere ionchilalau ionchilalau Buna ziua.Daca o constructie (in speta,un garaj)a fost construit fara autorizatie de constructie,si a fost ,,prins\" in cartea funciara,se poate elibera ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)