Buna ziua . va rog frumos as dori si eu un model de acțiune - excepția de neconstituționalitate a art.11 din OG90/2017. Mulțumesc. adresa email: dorobantadrian@yahoo.com
Va rog foarte frumos, daca puteti,sa imi trimiteti si mie modelul de actiune in instanta? Am trecut in rezerva din cadrul M.Ap.N, dar cu 01.09.2017, sunt sanse? adresa : dorobantadrian@yahoo.com
multumesc .
în calitate de persoană vătămată în urma unui accident produs în data de 27.01.2012 de o persoană comdamnată . 2941 din 31.10.2013 pronunțată de Judecătoria Timișoara în dosarul 24250/325/2013, prin care s-a dispus condamnarea dvs. la 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o alcoolemie peste limita legală”, în baza art. 87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 republicată, cu aplic. art. 320 ind.1 alin. 7, Cod proc. Penală,.Am de la firma reparatoare deviz cu suma de plată. Vă rog să/mi spuneti cum sa procedez, Multumesc!!
va rog sa ma ajutati la un motiv de introducere a contestatiei in anulare si anume: se poate introduce o cerere de contestatie in anulare motivul fiind gresala materiala daca, instanta de recuers a admis prescriptia dupa Decretul 167 din 1958 care este abrogat. Va multumesc!