avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate adidoro

Activitate adidoro

otp bank mi-a folosit datele personale fara acordul meu.
se poate actiona in instanta pemtru daune institutia
Buna ziua . va rog frumos as dori si eu un model de acțiune - excepția de neconstituționalitate a art.11 din OG90/2017. Mulțumesc. adresa email: dorobantadrian@yahoo.com
ok. mulțumesc frumos
Mulțumesc. Asta înseamna ca nu e momentul bun de acționare in instanta? Dar prescripția..?
Va rog foarte frumos, daca puteti,sa imi trimiteti si mie modelul de actiune in instanta? Am trecut in rezerva din cadrul M.Ap.N, dar cu 01.09.2017, sunt sanse? adresa : dorobantadrian@yahoo.com
multumesc .
m-am constituit part civila dar nu am fost citat ca parte in proces!!multumesc
în calitate de persoană vătămată în urma unui accident produs în data de 27.01.2012 de o persoană comdamnată . 2941 din 31.10.2013 pronunțată de Judecătoria Timișoara în dosarul 24250/325/2013, prin care s-a dispus condamnarea dvs. la 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o alcoolemie peste limita legală”, în baza art. 87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 republicată, cu aplic. art. 320 ind.1 alin. 7, Cod proc. Penală,.Am de la firma reparatoare deviz cu suma de plată. Vă rog să/mi spuneti cum sa procedez, Multumesc!!
Răspuns la discuția Contestatie in anulare
mulțumesc pentru răspuns ;
vroiam sa știu daca este un motiv de revizuire greșeală materiala !!!!!
va rog sa ma ajutati la un motiv de introducere a contestatiei in anulare si anume: se poate introduce o cerere de contestatie in anulare motivul fiind gresala materiala daca, instanta de recuers a admis prescriptia dupa Decretul 167 din 1958 care este abrogat. Va multumesc!