avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare cheltuieli cu repara?ia unei ma?ini ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare cheltuieli cu repara?ia unei ma?ini provocatã de persona in stare de ebrietate

în calitate de persoană vătămată în urma unui accident produs în data de 27.01.2012 de o persoană comdamnată . 2941 din 31.10.2013 pronunțată de Judecătoria Timișoara în dosarul 24250/325/2013, prin care s-a dispus condamnarea dvs. la 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, având în sânge o alcoolemie peste limita legală”, în baza art. 87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 republicată, cu aplic. art. 320 ind.1 alin. 7, Cod proc. Penală,.Am de la firma reparatoare deviz cu suma de plată. Vă rog să/mi spuneti cum sa procedez, Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: adidoro , utilizator 20:37, 20 August 2014
Concret ce a dispus instanta de judecata in hotarare ?
Daca nu v-ati constituit parte civila in procesul penal, va trebui sa deschideti o actiune civila impotriva celui vinovat prin care sa solicitati sumele de bani cheltuite.
m-am constituit part civila dar nu am fost citat ca parte in proces!!multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sergiuconstantin sergiuconstantin buna ziua,intrebarea mea este...dupa cat timp pot da examen de redobandire a permisul de conducere,in acest caz...( În temeiul art. 33 lit. a) şi lit.) b din ... (vezi toată discuția)
Sentinta; refuz recoltare probe biologice stefanpreotesei stefanpreotesei În baza art. 87 alin.5 din O.U.G. 195/2002 republicată cu aplicarea cu aplic. art. 320 ind. 1 al. 1 şi 7 C.p.p. condamnă pe inculpatul ....., la 1 an şi 6 ... (vezi toată discuția)
Retinere permis bogdanalexandru bogdanalexandru salut! Mi.sa retinut permisul pentru o alcoolemie de 0.62 in aerul expirat si mi.sa recoltat proba de sange 0.92. Ce consecinte voi avea. (vezi toată discuția)