avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate anemon

Activitate anemon

Răspuns la discuția Solutii recuperare taxa auto
Multumesc frumos.
Răspuns la discuția Solutii recuperare taxa auto
Si in cazul meu,adica acum eu am radiato,pe numele meu,nnu mai este pe numele lui,el mai poate face ceva sa recupereze taxa?
Răspuns la discuția Solutii recuperare taxa auto
va mul;tumesc.
Va multumesc.
Buna ziua,va rog ,daca doriti ,sa ma lamuriti si pe mine,am cumparat o masina anul acesta(februarie) din tara, inscrisa,cu nr de Tm,am radiato,am inscris-o cu nr de MH,totul in regula pana acum,dar fostul propietar doreste sa fac eu cerere pt recuperare taxa auto,pt ca el nu a recuperat-o,a fost plecat din tara,sotia a vandut masina,cu acordul lui,dar acum doreste sa recupereze taxa,eu nu stiu cum il pot ajuta,cred ca nu pot,din moment ce el a platit,adica chitanta pt taxa este pe numele lui,eu nu pot sa cer asa ceva,il inteleg,dar ce pot face,nu doresc sa am probleme cu legea,va multumesc.
Buna ziua,va rog frumos,ce trebue sa fac pt recuperare bani taxa timbru,mentionez ca am hotarare definiva si irevocabila pt recuperare taxa,am depus la finante cerere cu actele corespunzatoare,dar au trecut mai bine de 2 luni si nu am primit nimic ,nici-un raspuns.
Intrebarea mea este,legal,in cat timp trebue administratia financiara sa de-a banii,conform unei hotarari definitive a curtii de apel Craiova,va multumesc.
Consider ca ar fi trebuit sa mi se spuna(ex.in termen de ,,x'' zile vei primi un raspuns),adica in cate zile legal trebue sa mi se solutioneze cererea de recuperare taxa.