avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare taxa: în cât timp trebuie sã rãspundã ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare taxa: în cât timp trebuie sã rãspundã Finanþele?

Buna ziua,va rog frumos,ce trebue sa fac pt recuperare bani taxa timbru,mentionez ca am hotarare definiva si irevocabila pt recuperare taxa,am depus la finante cerere cu actele corespunzatoare,dar au trecut mai bine de 2 luni si nu am primit nimic ,nici-un raspuns.
Intrebarea mea este,legal,in cat timp trebue administratia financiara sa de-a banii,conform unei hotarari definitive a curtii de apel Craiova,va multumesc.
Consider ca ar fi trebuit sa mi se spuna(ex.in termen de ,,x'' zile vei primi un raspuns),adica in cate zile legal trebue sa mi se solutioneze cererea de recuperare taxa.
Cel mai recent răspuns: anemon , utilizator 12:10, 27 Iunie 2013
Legal, 30 de zile pentru un raspuns. Pentru recuperare, cam 6 luni.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto adi_09 adi_09 Dupa ce s-a respins recursul celor de la finante si Hotararea a ramas definitiva ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera taxa auto ? (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Finalizare divort Marku Florin Marku Florin Buna ziua,as dori sa stiu ce ar mai trebui sa fac pentru a finaliza divortul meu.Mentionez ca am primit sentinta pronuntata in 30.05.2013,mai este drept de ... (vezi toată discuția)