avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de inmatriculare din anii \'90
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de inmatriculare din anii '90

Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu?
Cel mai recent răspuns: Bossde_Boss , utilizator 12:08, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Din pacate DA. Nu ca valoare ci ca idee.
Se pot recupera ambele.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Nu doresc sa recuperez ci sa cumpar un camion care a fost inmatriculat inainte de 2007 in concluzie cei de la taxe si impozite sunt obligati sa elibereze un act ca sa facut plata taxei de inmatriculare , ca si eu am mai inmatriculat si in 2000 si 2002 si se platea o mica taxa de inmatriculare .
Sau de exemplu sa vand un auto inmatriculat in Romania si ca noul proprietar sa nu plateasca taxa de mediu eu ii scot de la taxe si impozite sau anaf un certificat care sa ateste ca sa platit.
Buna ziua,
Taxa de timbru de mediu se refera doar la autovehiculele aduse din afara granitelor care se inmatriculeaza acum prima oara in Romania.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Va multumesc!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces taxa poluare pe rol pot vinde masina? BogdanLupu BogdanLupu Buna ziua as dori sa intreb daca pot vinde autoturismul desi am un proces privind recuperarea taxei poluare cu hotararea scadenta in Noiembrie. La ANAF voi ... (vezi toată discuția)
Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ? Boldea Boldea Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B). (B) a achizitionat auto de ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu - contract de leasing Andreicatalin Andreicatalin Am o masina careia i s-a terminat leasingul s-a facut transcrierea am declarat-o la financiar si trebuie sa o inmatriculez dinnou. Ce trebuie sa fac si ce ... (vezi toată discuția)