avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de mediu - contract de leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de mediu - contract de leasing

Am o masina careia i s-a terminat leasingul s-a facut transcrierea am declarat-o la financiar si trebuie sa o inmatriculez dinnou. Ce trebuie sa fac si ce sanse sunt sa pot inmatricula masina fara plata timbrului de mediu ( care ca valoare depaseste valoarea la acest moment a masinii) si cui sa ma adresez? Prima inmatriculare a fost in Romania in 2005 , a fost o transcriere in 2006, alt buyback in 2011( contract leasing) Multumesc anticipat!

Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
Andreicatalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:59, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Instantei de judecata pentru a permite inmatricularea fara taxa sau timbrul de mediu ca fiind ilegal percepute.
In tara dosarul dureaza cam un an, in Bucuresti cam un an si jumatate.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Timbru de mediu robertnelu robertnelu Buna ziua, Timbru de mediu este ilegal. In acest moment mai este necesara plata lui? (vezi toată discuția)
Taxa auto timbru de mediu Geom1 Geom1 Buna ziua, Vreau sa cumpar (transfer) masina de pe numele fetei mele pe numele meu. Masina a fost inmatriculata in 2006 de o firma de leasing si in 2009 pe ... (vezi toată discuția)