avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Proces taxa poluare pe rol pot vinde masina?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Proces taxa poluare pe rol pot vinde masina?

Buna ziua as dori sa intreb daca pot vinde autoturismul desi am un proces privind recuperarea taxei poluare cu hotararea scadenta in Noiembrie. La ANAF voi intampina probleme? Cumparatorul va avea probleme si va trebui sa plateasca timbru de mediu? As dori sa ma inteleg cu el si sa impartim jumate jumate timbrul de mediu
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:47, 22 Iunie 2013
Buna ziua,
Atata timp cat dosarul nu este finalizat, nu aveti nicio problema nici dumneavoastra si nici cumparatorul.
Vanzarea e vanzare, dosarul merge mai departe.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ? Boldea Boldea Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B). (B) a achizitionat auto de ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)